Новини

Чемпіонат України по комбінованій піраміді у Судаку

У Судаку, в готелі "Астарта" пройде реєстрація і жеребкування на чемпіонат України по комбінованій піраміді (ФСБУ),котрий почнеться 27 січня. Як повідомили у Федерації більярдного спорту Криму, в змаганнях візьмуть участь представники Федерації, спортивних клубів, фізкультурно-оздоровчих організацій, спортсмени з різних регіонів країни.

детально
Чемпіонат Москви по «Вільній піраміді»

Відповідно до календаря офіційних спортивних  заходів  МКБС 22-23 січня 2011 року, прошел Чемпіонат Москви по «Вільній піраміді». Чемпіонат проходив в двох московських клубах, чоловіки грали в БК «Полігон», жінки в БК «Гладіатор».

детально
ЧМ по «Десятці» пересунули на травень

Після річної перерви чемпіонат світу по «Десятці» буде проводиться знову на Філіппінах, в Маніле з 9 по 15 травня. Як і в 2009 році турнір пройдет в головному залі Усесвітнього Торгівельного Центру (World Trade Center). Призовий фонд на цей раз менше: за перше місце обіцяне 60000, а всього передбачається виплатити 262000 доларів.

детально
Фестиваль майстрів російського більярда в Ялті

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення Фестивалю майстрів спортивного більярда   

Крим  м. Ялта   готель «Ялта -  Інтурист» БК «Кадилак» 

20-26 січня 2011 року.

детально
Чемпіонат за звання абсолютного чемпіона України 2010!

У київському клубі «Тріумф» визначилися абсолютні чемпіони по Пулу і Піраміді.Першим оформив статус Кращого з кращих Артем Кошовий, Кліщаром, що змагався з Леонідом. Ні тіні втоми не було в його грі після недавньої перемоги у відкритому Чемпіонаті Росії. У «14+1» Артем склав Кліщару з кия 91 очко, після чого здалося, що боротьби не буде.

детально
Кубок Європи

У Мінську в більярдному клубі «Піраміда» стартувала одна з головних подій року в російському більярді — фінальний етап Кубка Європи. У фінальній частині відіграють гравці, займаючі перші 32 строчці чоловічого і 16 жіночого рейтингу Кубка Європи.

детально
Кубок «Старт-динаміка»

У Новосибірському клубі «Космос» прошел фінальний турнір Кубка «Старт-динаміка». Турнір продовжувався протягом року, в 27 містах відбулося 38 відбіркових етапів. До Новосибірська для участі у фіналі Кубка приїхали 38 чоловік. Головний приз турніру – автомобіль «Рено Логан», призи за 2-е і 3-е місця –100000 і 50000 рублів, а також приз за 4 місце – прекрасний кий ручної роботи «Dinamika» (ебен) від майстра Сергія Рябова.

детально
Кубок України по пулу 9 в Тернополі

Вирішальний турнір національної першості зібрав усіх сильних українських спортсменів в більярдному клубі "Абріколь" м.Тернополя. До Тернополя з'їхалися відомі спортсмени більярдісті зі всієї України. Багато спортсменів приїхало з Києва, серед них Артем Кошовий і абсолютна чемпіонка України Вікторія Нагорна. Також приїхали більярдісті з Дніпропетровська, Одеси, з Львова. Загальну кількість зареєстрованих учасників складає 25 чоловіків і 11 жінок.Грали до 8 перемог у чоловіків і до 7 у жінок.

детально
Чемпіонат України по снукеру

56 спортсмена з п'яти країн (Україна, Білорусь, Росія, Латвія, Англія), взяли участь в Чемпіонаті України по Снукеру,  приурочений до дня звільнення Києва. Турнір проходив в столичному більярдному клубі «Бінго».

детально
Перший півфінал Прекрасної Вісімки

25 жовтня 2010г в м. Санкт-Петербурзі в розважальному комплексі «Лідер» пройшев перший півфінальний поєдинок «Прекрасної Вісімки». У протистоянні українця Ярослава Тарновецкого («Торнадо» Майстер спорту, чемпіон України, переможець Прекрасної вісімки 2008, Кремлівського турніру 2009, віце-чемпіон Європи 2009, бронзовий призер чемпіонату світу по комбінованій піраміді 2010) і росіянина Ейнара Замалєєва (майстер спорту міжнародного класу з Казані, чемпіон Європи серед хлопців 2009,бронзовий призер дорослого чемпіонату Європи 2009. ) перемогу отримав «Торнадо».

детально
<< < 1 2 3 4 > >>
Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!