Кубок України по пулу 9 в Тернополі

Вирішальний турнір національної першості зібрав усіх сильних українських спортсменів в більярдному клубі "Абріколь" м.Тернополя. До Тернополя з'їхалися відомі спортсмени більярдісті зі всієї України. Багато спортсменів приїхало з Києва, серед них Артем Кошовий і абсолютна чемпіонка України Вікторія Нагорна. Також приїхали більярдісті з Дніпропетровська, Одеси, з Львова. Загальну кількість зареєстрованих учасників складає 25 чоловіків і 11 жінок.Грали до 8 перемог у чоловіків і до 7 у жінок.

Переможцями турніру стали киянин Артем Кошовий серед чоловіків, і Вікторія Нагорна серед жінок.

Друге місце серед чоловіків зайняв Євгеній Новосад з Дніпропетровська. Третє - четверте розділили Олексій Ермоленко і Леонід Кліщар.У результаті сповна закономірним результатом фінального турніру Кубка України стало протистояння двух кращих пулістов країни: Артема Кошового і Євгенія Новосада. Кошовий збирав партію за партією, не прощаючи Новосаду помилок, які Євгеній,  допускав аж надто багато. Завершився матч з рахунком 8-1, і колекція трофеїв Кошового поповнилася Кубком України 2010 років.

У фіналі жіночого турніру зійшлися в боротьбі за золото абсолютна чемпіонка України Вікторія Нагорна і Марія Бучарська. У фінальному матчі, в затяжній і напруженій боротьбі Вікторія здолала Марію з рахунком 7-6.

Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!