Новини

Чемпіонат світу по "Вільній піраміді"

Рівно в строк і за розкладом у  Віллінгене почався Чемпіонат світу по "Вільній піраміді". Географія місця проведення турніру була вибрана дуже вдало хоч би тому, що в заявці серед знайомих імен зустрічаються і досить екзотичні. Дуже порадував великий склад збірних Німеччини і Фінляндії, а в цих країнах, як відомо піраміду знають і люблять.

детально
Фінал кубка України по снукеру

У спортивному клубі Харкова Краузе закінчився фінал кубка України по снукеру. Загальну кількість учасників, що реєструються, склали 43 людини. Всього на турнірі представлено 9 міст: Харків, Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одеса, Маріуполь, Хмельницький, Тернопіль, Червоноград. Декілька зарубіжних гравців додали змаганням відтінок інтернаціональності і екзотики: два спортсмени представляють Ірак, і один — Іран  Переможцем у котрий раз став Сергій Ісаєнко, що обіграв у вирішальному щоглі свого противника Владислава Вишнєвського з рахунком 3-1.

детально
Збірна України на Чемпіонаті світу - остаточний склад.

22 вересня в Київському клубі Тріумф пройшев відбірний турнір по вільній піраміді  в якому остаточно сформувався склад збірної України для прийняття участі в чемпіонаті світу у Віллінгене, Німеччина. В результаті матчів групових турнірів визначилися 4 спортсмени і 2 спортсменки.

детально
Юнацький Чемпіонат України 2010.

 

У Хмельницькому завершився юнацький чемпіонат України по «Вільній піраміді». У юношес­ком заліку в результаті напря­женной боротьби переможцем став киянин Кирило Устіч, в кон­трової партії фінал, що виграв, у місцевого спортсмена Дмитра Олейника. Бронзу турніру разде­лілі Іраклій Лисаков (Крим) і Олег Галушко (Харків). Ще більш напруженим виявився вирішальний поєдинок в турнірі юніорів. У фіналі грали Максим Коленко (Київ) і Никіта Волік (Дніпропетровськ), і лише в контрпартії стало відоме ім'я чемпіона - їм став Коленко. Столичні спортсмени Владислав Прохоренко і Дмитро Мамут зайняли два треті місця

детально
<< < 1 2 3 4
Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!