Фінал кубка України по снукеру

У спортивному клубі Харкова Краузе закінчився фінал кубка України по снукеру. Загальну кількість учасників, що реєструються, склали 43 людини. Всього на турнірі представлено 9 міст: Харків, Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Одеса, Маріуполь, Хмельницький, Тернопіль, Червоноград. Декілька зарубіжних гравців додали змаганням відтінок інтернаціональності і екзотики: два спортсмени представляють Ірак, і один — Іран  Переможцем у котрий раз став Сергій Ісаєнко, що обіграв у вирішальному щоглі свого противника Владислава Вишнєвського з рахунком 3-1.

Бронзовими медалістами стали директор напряму снукера Харківського відділення НФСБУ Роман Попов і тернопольчанін Руслан Островський.
Півфінальні баталії так само справили незабутнє враження. Особливо запам'яталася гра юного вундеркінда дванадцятирічного  спортсмена з Червонограда Владислава Вішнеського і Руслана Островського.

У перших фреймах  Влад допустив немало помилок. Кілька разів забивав биток. І лише при явній перевазі противника 2-0, Влад заграв в своїй звичній манері. І в результаті отримав ефектну перемогу над Островським з рахунком 3-2.

Другий півфінал виявився для Сергія Ісаєнко  зовсім непростим. Роман Попов виграв перший фрейм у Сергія. Наступні два фрейми узяв Ісаєнко. В четвертій партії на кольорових кулях з мінімальною перевагою вів Роман 2-2, але на передостанньому він помилився, і Сергій міг закінчувати матч в свою користь. Лідерові харківського снукерного руху, напевно, просто не вистачило сил і успіху, щоб остаточно схилити чашу вагів на свою сторону, і перемога залишилася за Ісаєнко.

У фіналі Сергій Ісаєнко продемонстрував, що саме він є першим номером українського снукера. Перша партія з досить крупними серіями залишилася за Сергієм, зате в другому фреймі Влад  упевненими невеликими серіями і деколи неймовірними ударами порівняв рахунок 1-1.В третьому фреймі Вишнєвському було важко утримати атаку противника, і зробивши помилку забивши биток доля партії була вирішена.
Четвертий фрейм виявився вирішальному в грі. Обидва гравці грають на рівних.Проте завдяки вдалому снукеру Сергія на кольорових кулях, потім забиває жовтий, і збирає кулі, що залишилися, з кия. Отримав перемогу над Владом Вишнєвським 3-1,і завоював черговий трофей.

Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!