Збірна України на Чемпіонаті світу - остаточний склад.

22 вересня в Київському клубі Тріумф пройшев відбірний турнір по вільній піраміді  в якому остаточно сформувався склад збірної України для прийняття участі в чемпіонаті світу у Віллінгене, Німеччина. В результаті матчів групових турнірів визначилися 4 спортсмени і 2 спортсменки.

Перше місце в чоловічому турнірі зайняв Вадим Корягин, що узяв 4 матчі з п'яти.А за три останні путівки боротьба була дійсно напруженою. Євгеній Паламарь зайняв 2-е місце, Євгеній Талов- 3-е місце і у Єгора Жуковського - 4-е місце. Причому у Євгенія Паламаря  і  Євгенія Талова однакова різниця партій +4. Четвірка тих, що відібралися на чоловічий турнір виглядає таким чином: Вадим  Корягин, Євгеній Паламарь, Євгеній Талов і Єгор Жуковський.

У жіночому відборі перше місце зайняла Ганна Котляр, яка обіграла всіх суперниць.На друге місце виявилися відразу три претендентки, які добули по 2 перемоги в 4 матчах: Вікторія Іванова, Марія Турчина і Наталія Косяк . У результаті долю другого місця вирішила лише різниця куль! І ця різниця опинилася кращим для Вікторії Іванової, яка і стане другою учасницею жіночого турніру на Чемпіонаті світу.

Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!