Чемпіонат за звання абсолютного чемпіона України 2010!

У київському клубі «Тріумф» визначилися абсолютні чемпіони по Пулу і Піраміді.Першим оформив статус Кращого з кращих Артем Кошовий, Кліщаром, що змагався з Леонідом. Ні тіні втоми не було в його грі після недавньої перемоги у відкритому Чемпіонаті Росії. У «14+1» Артем склав Кліщару з кия 91 очко, після чого здалося, що боротьби не буде. Проте кращий юніор України зумів виграти у Кошового «Вісімку» – 8-2. Але в «Дев'ятку» Артем знову не залишив опонентові шансів – 8-1.Досить швидко виграла титул «Абсолютної» і Марія Пудовкина (Піраміда, дівчата), що перемогла в двох дисциплінах Владу Костеріну (4-1, 3-1).    Серед юніорів в Піраміді абсолютно кращу гру показав кримчанин Сергій Прощенко. Він виграв 4 матчі підряд і зняв питання про переможця вже після двох зіграних дисциплін.    У хлопців ситуація виявилася дещо складніше. Тут після «Вільної» і «Комбінованої» пірамід на перемогу претендували двоє: Артур Евстігнєєв і Кирило Устіч. Дилему розсудила «Динамічна піраміда» – 3-1 на користь Устіча і титулу дістається киянинові.Чоловічий «абсолют» по Піраміді зібрав найбільшу кількість претендентів – на титул претендували відразу четверо, і складно було віддати комусь перевагу напередодні турніру. Проте його результат не викликав анінайменших протиріч – вигравши 5 матчів підряд, абсолютним чемпіоном України став дніпропетровський спортсмен Євгеній Талов.Найбільш напруженою і довгою зі всіх матчів дня стала боротьба Заряни Прітулюк і Вікторії Іванової. Фактично вона продовжувалася з ранку і до найпізнішого вечора. Довше грали лише пулістки, але не набагато, і у них, до того ж, були три претендентки на титул. У «Вільній піраміді» в контрової партії виграла Іванова. У «Комбінованій» знову в контре реванш узяла Прітулюк. І лише в «Динамічній» Заряна упевнено довела матч до перемоги – 4-0.

Останньою визначилася абсолютна чемпіонка в жіночому Пулі. Вікторія Нагірна зуміла захистити титул сильної пулістки країни в боротьбі зі своєю вихованкою Катериной Половінчук і одеситкою Ольгою Гашкової.  
Останній офіційний турнір року завершений, і від імені Федерації спортивного більярда України ми поздоровляємо всіх переможців і учасників із закінченням спортивного сезону! Бажаємо всім спортсменам ще бОльших успіхів і досягнень в новому році!

Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!