Чемпіонат України по снукеру

56 спортсмена з п'яти країн (Україна, Білорусь, Росія, Латвія, Англія), взяли участь в Чемпіонаті України по Снукеру,  приурочений до дня звільнення Києва. Турнір проходив в столичному більярдному клубі «Бінго».На відкритті змагань відбулося урочисте піднімання національного прапора і, за традицією, прозвучав національний гімн. Чемпіонат України проходив за схемою «Double elimination» до стадії 1/8 фіналу, з якою почався  плей-офф. Зустрічі продовжувалися  до 2 виграних фреймів.

Чемпіонат ознаменувався сенчурі 120 очок у виконанні Алана Трігга, який став першим сотенним брейком, зіграним на турнірі на території України. Цей брейк удався Алану в матчі з тернопольчаніном Русланом Островським.

Суперником Алана Трігга по фіналу став Сергій Петраш, в півфіналі йому удалося обіграти абсолютного чемпіона України по снукеру Сергія Ісаєнко, з рахунком 3-0. Але виграти чемпіонат Петрашу не удалося -  Трігг виявився для нього дуже сильним суперником. Хоча у Сергія був відмінний шанс виграти один фрейм, піти від «сухої» поразки йому не удалося – 0-4. Друга Бронзова медаль дісталася харків'янинові Роману Попову.

Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!