Кубок «Старт-динаміка»

У Новосибірському клубі «Космос» прошел фінальний турнір Кубка «Старт-динаміка». Турнір продовжувався протягом року, в 27 містах відбулося 38 відбіркових етапів. До Новосибірська для участі у фіналі Кубка приїхали 38 чоловік. Головний приз турніру – автомобіль «Рено Логан», призи за 2-е і 3-е місця –100000 і 50000 рублів, а також приз за 4 місце – прекрасний кий ручної роботи «Dinamika» (ебен) від майстра Сергія Рябова.Постійний учасник турнірів ЛЛБ в Новосибірську Дмитро Баєв виграв у Анатолія Дмітрієва з рахунком 5:2. Владислав Осьмінін обіграв кращого гравця Алтайського краю Данила Богушевського з рахунком 5:3. Андрій Фрейзе після перемоги над Володимиром Ільіним (5:3) вийшов на Алібека Омарова. Обидва спортсмени показували красиву гру, не раз зірвавши оплески глядачів, але упевненіше прошел дистанцію Андрій Фрейзе, рахунок зустрічі – 5:2 в його користь.

В ходе красивых и напряжённых матчей определилась финальная пара – Владислав Осьминин и Андрей Фрейзе. Дмитрий Баев и Сергей Тузов боролись за третье место, которое осталось за новосибирцем.

 

Судьба главного приза решилась в контровой партии. На «Рено Логан» уехал в Кемерово Андрей Фрейзе, а Владислав Осьминин увёз в Ростов-на-Дону 100000 рублей.

 

Ближайшее время наш менеджер cвяжется з Вами!
Спасибо!